Alegerea tradițională

Mozart Meșteșuguri Vechi

Lucrări specifice -restaurare murală și stucatură.
Mozart Meșteșuguri Vechi vă oferă lucrări specifice și puneri în operă (în atelier și in situ) în tehnicile pietrei, metalului, ceramicii, sticlei, lemnului, picturii, restaurare murală și stucatură, pictură religioasă și tehnici stucco.

Despre Noi

Din pasiune pentru artă și cu o experiență îndelungată în prelucrarea materialelor (piatră, metal, lemn, sticlă, ceramică), Mozart Meșteșuguri Vechi  reprezintă o echipă de oameni pasionați de realizarea unor diferite lucrări unicat, de reabilitarea/restaurarea elementelor arhitecturale vechi, dar și de transmiterea acestor valori către generațiile viitoare prin intermediul cursurilor și taberelor de vară pentru copii, cu tematici specifice: abordări practice, tehnici de desen, arte vizuale.

Aria de comercializare/categorii de produse și servicii

Aria de comercializare

Local județul Argeș.

Categorii de produse și servicii

Lucrări specifice -restaurare murală și stucatură.

Tipuri de produse

Produse artistice, punere în operă, meșteșuguri artistice.
Lucrări unicat

Mozart Meșteșuguri Vechi realizează lucrări unicat, de concept, utilizând diferite tehnici de prelucrarea a materialelor.
În fotografii: ”Frământare” – altorelief cu tematica vinului, lucrare de cramă particulară, de concept, originală, modelată în ipsos, poleită și patinată.

Meșteșuguri artistice

Mozart Meșteșuguri Vechi realizează diferite lucrări specifice de restaurare și decorare, pictură murală și religioasă, modelare, matrițare, replicare, montaj și decorare.
În fotografii:
1.Concept după casă baroc – modelare, matrițare, replicare, montaj și decorare.
2.Restaurare stucatură și decorare, concept coloristic, poleire aur și patinare.
3.Pictură murală tehnici diferite: A fresco, tempera grasă, ulei. Lucrări personale de concept, unicate.
4. Restaurare muluri de epocă, replicare, consolidare, patinare și vernisare.