Alegerea tradițională

Maripop Ceramics

Produse ornamentale din ceramică
Maripop Ceramics SRL vă oferă o gamă largă de produse ornamentale din ceramică, turnate sau modelate manual, vopsite cu glazuri ecologice sau vopsea acrilică.

Despre Noi

Am lucrat într-un atelier similar 30 de ani, după care mi-am deschis propria afacere de ceramică ornamentală. Pentru ceramică folosim o argilă pe care o cumpărăm gata preparată, dar atent selectată și filtrată. Apoi o turnăm în forme pentru obiecte de decor pentru grădină sau o modelăm manual pentru ghivece. Le fabricăm acasă, la Arefu. Le vindem în târguri precum: târgul săptămânal de la Domnești și târguri organizate în Curtea de Argeș.

Aria de comercializare/categorii de produse și servicii

Aria de comercializare

Târguri din Curtea de Argeș și împrejurimi

Categorii de produse și servicii

Produse ornamentale din ceramică

Tipuri de produse

Ghivece, statuete, amfore
Amfore

Punem argila în forme, iar vasele astfel obținute le ardem în cuptor electric, la 950ᵒ C, după care le vopsim manual cu glazuri ecologice sau vopsea acrilică. Înălțimea unei amfore poate ajunge până la 70 cm. De asemenea, sunt ornamentate cu incrustații manuale.

Statuete

Punem argila în forme, iar statuetele astfel obținute le ardem în cuptor electric, la 950ᵒ C, după care le vopsim manual cu glazuri ecologice sau vopsea acrilică; unele dintre ele sunt lăsate natur pentru un aspect autentic. Unele dintre ele sunt ornamentate manual prin incrustații. Cele mai reprezentative tematici sunt: cele patru anotimpuri, cocoșul, ghetuțele ș.a..

Ghivece

Punem argila în forme, iar statuetele astfel obținute le ardem în cuptor electric, la 950ᵒ C, după care le vopsim manual cu glazuri ecologice sau vopsea acrilică; unele dintre ele sunt lăsate natur pentru un aspect autentic. Ele sunt de diferite forme și mărimi.