Alegerea tradițională

Lavanda cu dichis

Produse pe bază de lavandă și uleiuri esențiale.
Lavanda cu dichis SRL vă oferă următoarele categorii de produse și servicii: o gamă diversificată de produse pe bază de lavandă și uleiuri esențiale.

Despre Noi

Pornită din drag pentru locul nostru de proveniență și respectul față de natură, mica noastră afacere de familie își dorește să devină o sursă sigură de relaxare și bucurie pentru toți iubitorii de natură, tradiție, sănătate și sustenabilitate.

Toate produsele noastre sunt lucrate manual (hand made), create cu ingrediente 100% naturale, pe bază de ulei esențial de lavandă provenită din cultura proprie. Lavanda noastră este trecută printr-un proces riguros de selecție și cultivare care asigură o calitate superioară a produsului final și a efectelor sale.

Aria de comercializare/categorii de produse și servicii

Aria de comercializare

Livrare prin serviciu de curierat.

Categorii de produse și servicii

Produse pe bază de lavandă și uleiuri esențiale.

Tipuri de produse

Ulei esențial de lavandă, săpun artizanal, sare de baie, lumânări parfumate.
Săpun artizanal

Săpunurile noastre artizanale cu ulei esențial de lavandă curăță pielea și îmbrățișează simțurile cu aroma calmantă și revitalizantă a lavandei, la fiecare îmbăiere! Efect relaxant, anti-anxietate, odihnitor, hidratant și revigorant

Lumânări parfumate

Lumânările noastre parfumate din ceară de soia, infuzate cu ulei esențial de lavandă din cultura proprie.

Produse pentru baie

Ne plac băile luuungi și relaxante… Iar pentru aceste ocazii am creat minunății de bile efervescente și săruri de baie infuzate cu ulei esențial de lavandă. Parfumate, revigorante și benefice pentru trup și suflet.

Ulei esențial de lavandă

Recunoscută pentru calitățile sale de curățare încă din vremuri antice, lavanda este un aliat de încredere în menținerea unui mediu curat și sănătos, datorită proprietăților sale antiseptice, degresante și anti microbiene. Uleiurile esențiale din lavandă sunt printre cele mai versatile uleiuri din lume, fiind utile atât pentru piele, calitatea somnului și relaxare, dar acestea de asemenea ajută la menținerea prospețimii și curățeniei casei, cu minim de efort.