Afacerea noastră este o tradiție de familie bazată pe creșterea oilor și vacilor. Din laptele obținut producem o gamă largă de brânzeturi: brânză de burduf, brânză în coajă de brad, telemea, urdă dulce și sărată. Laptele de oaie îl punem într-un cazan mare, îi adăugăm cheag natural de miel și îl lăsăm la închegat aproximativ 40 de minute, îl lăsăm să se scurgă și băgăm brânza la dospit între 7-11 zile. Apoi frământăm brânza, îi adăugăm sare și o punem în burduf sau coșulețe, în funcție de comenzi. Brânza astfel obținută este păstrată în camera frigorifică până la momentul comercializării.
Din laptele muls de la oile și vacile crescute de noi cu grijă și pasiune, producem o gamă diversificată de brânzeturi: telemea, brânză de burduf, brânză în coajă de brad, urdă dulce și sărată. Produsele noastre sunt 100% naturale, prelucrate cu atenție pe baza unor rețete tradiționale și păstrate în condiții optime în camera frigorifică proprie, până la momentul comercializării. Vindem atât direct de acasă cât și la târgul săptămânal din Domnești, Argeș.