Alegerea tradițională

Conacul Ursului

Servicii de cazare și masă
Conacul Ursului vă oferă următoarele categorii de produse și servicii: servicii de cazare și servicii de masă în unitatea proprie – restaurant.

Despre Noi

Vacanța ta în Munții Făgăraș: Conacul Ursului se afla pe Transfăgărășan km 104, la altitudinea de 1285m într-o zona spectaculoasa la limita pădurii de conifere cu golul alpin pe malul râului Capra. Accesul auto se face tot timpul anului dinspre județul Argeș, iar în perioada 1 iulie-1 noiembrie și dinspre județul Sibiu (via Carțișoara – Lacul Bâlea). Vă invităm să petreceți timp în mijlocul naturii și să vă bucurați de o gamă largă de activități: trasee montane, ture cu bicicleta, ture cu rachete de zăpadă, plimbări, ture de fotografie și alte activități în aer liber.

Aria de comercializare/categorii de produse și servicii

Aria de comercializare

Cazare/Restaurant

Categorii de produse și servicii

Servicii de cazare și masă

Tipuri de produse

Servicii de cazare și masă în unitatea proprie tip restaurant.
Servicii de masă

Restaurantul nostru vă așteaptă cu preparate gustoase din bucătăria tradițională, într-un spațiu amplu, suficient pentru 60 de persoane, cu o terasă generoasă și WiFi gratuit, unde vă puteți bucura de peisajul montan și de sunetul râului Capra din apropiere.

Servicii de cazare

Servicii de cazare în 17 camere duble, cu baie proprie dotată cu cadă și articole de toaletă gratuite, apă caldă și căldură permanentă, TV Led, cablu TV, balcon.