Alegerea tradițională

Carmangeria Pădurean

Produse din carne
SC Pădurean Impex SRL Carmangerie vă oferă următoarele categorii de produse tradiționale din carne: carne afumată, cârnați, șuncă, tobă, lebăr, caltaboș, pastramă.

Despre Noi

Pornită din pasiune pentru produsele tradiționale în anul 1995, afacerea noastră s-a dezvoltat treptat, utilizând rețete tradiționale, fără conservanți, doar sare și condimente atent selecționate. Dacă ne sunteți oaspeți, La Pădurean, vă întâmpinăm cu afumături, mici și cârnați tradiționali, pastramă și slănină ce merg tare bine cu o țuică de Domnești, la sfat cu prietenii și rudele.

Aria de comercializare/categorii de produse și servicii

Aria de comercializare

Magazin propriu, Domnești, Argeș

Categorii de produse și servicii

Produse din carne

Tipuri de produse

Carne afumată, cârnați, șuncă, tobă, lebăr, caltaboș, pastramă, mușchi afumat/în crustă de condimente, kaizer, mici, pulpe/ceafă/oase afumate.
Produse tradiționale

Cu o experiență de aproape 30 de ani în domeniu, utilizând rețete tradiționale, fără conservanți, doar condimente și sare, producem din materie primă românească o gamă diversificată de produse și preparate naturale din carne de porc, vită, oaie și pui: cârnați tradiționali, mici, mușchi afumat, costiță afumată, pulpe/ceafă/oase afumate, șuncă, kaizer, mușchi în crustă de condimente și alte produse din carne.