Alegerea tradițională

Carmangeria Domnească

Produse tradiționale din carne
Carmangeria Domnească vă oferă o gama variata de produse 100% naturale: produse tradiționale preparate după rețete autentice in care singurele metode de conservare sunt maturarea si afumarea.

Despre Noi

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai.. aici a luat naștere și Carmangeria Domnească, o afacere de familie ce își dorește să aducă la rândul ei în mijlocul fiecărei familii gustul autentic românesc.

Scopul nostru este să reinventăm gustul autentic de odinioară, să îți oferim cele mai bune produse, preparate după rețete tradiționale, transmise din generație în generație. Carnea este 100% crescută în România în mod natural pentru că știm cât de important este un stil de viață sănătos. Doar așa am crescut și noi.

Suntem mai mult decât o simplă carmangerie, ne dorim să îți oferim o adevărată experiență – un gust ”ca la mama acasă”. În același timp, te provocăm să pornești și într-o călătorie gastronomică și să îți încânți papilele gustative cu produse tradiționale, unele dintre ele reinventate, preparate și împachetate cu mult drag.

Aria de comercializare/categorii de produse și servicii

Aria de comercializare

Magazine proprii – Curtea de Argeș, Pitești, Domnești

Categorii de produse și servicii

Produse tradiționale din carne

Tipuri de produse

Mușchi file afumat, babic, ciolan afumat, cotlet de porc afumat, salam crud-uscat, salam de vară, parizer de porc/vită, carne proaspătă de porc/vită/oaie.
Carne proaspătă

Respectam tradiția și gustul autentic al preparatelor românești și iți punem la dispoziție o gamă largă de produse din carne proaspătă de porc (ceafă, cotlet, ciolan, fleică, mușchiuleț, pulpă, scăriță, oase garf, spată) vită (antricot, cap de piept, mușchiuleț, pulpă, pastramă semiafumată, rasol) și oaie (cotlete de berbecuț, pastramă).

Cârnați și mici

Cauți ceva deosebit cu care sa îi surprinzi pe musafirii tăi? Alege din gama noastră diversificată de cârnați și mici, din carne de porc, vită, oaie și amestec, produse proaspete, afumate sau semi-afumate, bine aromate și condimentate, obținute după rețete tradiționale – cârnați picanți de porc, cârnați cu boabe de muștar, cârnați de casă, cârnați de vită, cârnați semi-afumați, cârnați subțiri/groși de porc, cârnați vită-oaie afumați, cârnați vită-porc, mici vită-oaie/vită-porc.

Salam și parizer

O gamă diversificată de salam, parizer și alte produse din carne, din ingrediente 100% naturale, atent selecționate – salam chorizo, salam cu cașcaval, salam de porc, salam de vară, salam vânătoresc crud uscat/fiert, parizer de porc/vită, crenvurști de porc și șuncă presată.

Produse tradiționale afumate

Afumăturile tradiționale sunt produse de carne care au fost conservate prin afumare cu rumeguș de fag . Aceasta este o metoda tradițională de prelucrare a cărnii pentru a-i conferi un gust si o aroma distincte – mușchi file, babic, ceafă de porc afumată, ciolan afumat dezosat, cotlet de porc afumat, ciolan cu os afumat, fleică de porc afumată, ghiudem, mușchiuleț Montana, mușchiuleț de porc afumat, oase garf afumate.